Plan jouw bezoek

Let op! Gewijzigde bezoekregeling vanaf maandag 7 maart 2022. Check de huidige regeling voor campus Virga Jesse/Salvator of campus St.-Ursula.

 

Volgens de richtlijnen van de overheid kunnen patiënten bezoek ontvangen in het ziekenhuis.

 

Je kan zelf een gepast bezoekmoment inplannen. Zo hoef je je niet meer telkens vrij te maken op een vast moment. De bezoekregeling is zó uitgewerkt dat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers gegarandeerd is. Concreet betekent dit dat je als bezoeker een aantal richtlijnen en regels volgt. Neem deze  zeker even door voor je je afspraak plant.

 

We leggen de verschillende stappen uit in deze brochure:

 

PDF icoonBrochure_Afspraak online boeken

 

Plan je bezoek door op onderstaande knop te drukken:

20200805_Afb_Bezoekknop

Let op!

Je kan je bezoek enkel plannen op vrijstaande tijdssloten. Deze tijdsloten zijn bepaald in kader van de veiligheid voor de patiënt, onze medewerkers en jezelf. Op deze manier kan Jessa het bezoek zo veilig mogelijk organiseren. We kunnen op deze tijdsloten geen uitzonderingen toestaan, Je hoeft hiervoor dus geen contact op te nemen met de afdeling.

 

Door deze tijdsloten in te voeren, trachten we bovendien ook te streven naar een betere toegankelijkheid van onze parking. Het is dan ook belangrijk dat je enkel naar het ziekenhuis komt binnen het tijdslot dat je voor jouw bezoek gekozen hebt. Enkel met een geldige afspraak –  binnen het gekozen tijdslot – kan je op bezoek komen. Ook hier kan het ziekenhuis geen uitzonderingen toelaten.

 

Aan de hand van deze richtlijnen proberen we jouw bezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

Ondervind je hinder met het vastleggen van je bezoekmoment? Neem dan contact op met de afdeling waar jouw naaste werd opgenomen of bel 011 33 86 03. 

 

_frankrijk

Français

_engeland

English

_duitsland

Deutsch