Welkom in het borstcentrum

shutterstock_18511690

Mededeling Covid-19:

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.

 

In België krijgt ongeveer 1 op 9 vrouwen borstkanker voor haar vijfenzestigste. Het is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. De confrontatie met de diagnose kan voor jou en je familie een ingrijpende verandering in jullie leven inhouden.

 

Op deze website willen we je praktische en overzichtelijke informatie bieden over borstkanker en de verschillende fasen tijdens de behandeling.

 

De behandeling van borstkanker kan verschillen, dus de informatie ook. Ons doel is dat de informatie die je krijgt op maat is voor jou en dat ze duidelijk, volledig en uniform is. Wil je graag meer informatie over een bepaald onderwerp of heb je opmerkingen over de informatie dan kan je altijd terecht bij iemand van ons team.

 

 

 

Badge.02B