Welkom op de dienst Infectieziekten en Immuniteit

IMG_3464 _lrkopie

 

De dienst Infectieziekten en Immuniteit is beschikbaar voor een consult bij patiënten die zijn opgenomen op campus Virga Jesse en campus Salvator. Daarnaast zien we op de raadpleging een breed scala aan patiënten met infectieuze problemen, waaronder patiënten met recidiverende erysipelas, koorts uit de tropen, onbegrepen koorts, verdenking immuundeficiëntie en patiënten met periodieke koortssyndromen. Tevens is het HIV-centrum een onderdeel van de dienst Infectieziekten en Immuniteit.

 

De dienst Infectieziekten en Immuniteit beschikt over meerdere raadplegingsruimten en een eigen opnameafdeling (B3) op campus Virga Jesse .

 

De diagnostiek en behandeling van vermoeidheidsklachten en onbegrepen lichamelijke klachten behoren niet tot onze activiteiten.

 

Om een afspraak te maken kun je ons op weekdagen van 8u30 tot 12u30 contacteren op: 011 33 76 50. Op latere tijdstippen kan je terecht op 011 33 55 77. Als arts kun je een patiëntencasus bespreken met één van de internist-infectiologen, iedere werkdag via 011 33 76 60. De dienst is ook bereikbaar via e-mail: ...

 

Mededeling Covid-19:

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.