Welkom op de deelwebsite maag- en darmziekten (of gastro-enterologie) van het Jessa Ziekenhuis. De dienst bestaat uit 9 artsen waarbij de meeste artsen tevens een subspecialisatie hebben waardoor we jou een heldere diagnose en een optimale behandeling kunnen bieden dit steeds volgens de laatste medische ontwikkelingen.  Dr. Wim Jacobs, dr. Peeters Pascal, dr. Stragier en dr. Walgraeve hebben als subspecialisatie de digestieve oncologie, dr. Liesbeth Thijs inflammatoire darmziekten, dr. Laura Van Ginderachter interventionele endoscopie, dr. Ignace Vanmoerkerke functionele darmziekten en dr. Filip Janssens leverziekten. 

Onze dienst is actief op drie verschillende campussen, campus Salvator en campus Virga Jesse in Hasselt en campus Sint-Ursula in Herk-de-Stad. De verblijfsafdeling en het dagziekenhuis bevinden zich op campus Salvator. 

Omwille van onze overlappende expertise, werken we nauw samen met de dienst abdominale heelkunde waarbij we ook buiten het Jessa samenwerkingen aangaan om jou de best mogelijke zorg aan te bieden. Zo bieden we samen met het UZ Leuven een hogere opleiding in de gastro-enterologie aan. 

 

Wij wensen je veel leesplezier en staan altijd open voor eventuele vragen en suggesties. 

Contact

Wil je een afspraak maken? Contacteer dan centrale raadplegingsbalie 011 33 55 77.

 

darmen shutterstock_82807969