Obesitas bij jongeren en kinderen

kinderobesitas Welkom op de website Obesitas bij jongeren en kinderen. Je vindt hier heel wat nuttige informatie over obesitas en overgewicht bij jongeren en kinderen en over de behandeling ervan bij Jessa.

 

Gewichtsproblemen komen immers steeds meer voor in onze huidige maatschappij. En niet alleen bij volwassenen, maar ook bij jongeren en kinderen neemt overgewicht en obesitas toe. Op de kinderafdeling van het Jessa Ziekenhuis werken we met een multi-disciplinair team, bestaande uit een kinderarts, een diëtiste, een psychologe en een kinesiste om deze problematiek aan te pakken.

 

Een groot gedeelte van de informatie die je hier vindt is bedoeld voor de ouders. Maar een groot stuk van deze site is gemaakt op maat van de jonge patiëntjes zelf. Om de boodschap zo goed mogelijk naar de kids over te brengen krijgen heel wat info mee via korte videofilmpjes.

 

Moest je na het doornemen van de info op deze website nog met extra vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

 

Mededeling Covid-19:

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.