Welkom in het revalidatiecentrum

welkom - Reva 4_040316_222 Elke dag opnieuw zetten meer dan 100 medewerkers zich in ons revalidatiecentrum in voor hetzelfde doel: de allerbeste zorg bieden aan onze revalidanten. Dat doen we met veel deskundigheid, empathie en gedrevenheid.

 

Warme & betrokken zorg

In een topklinische omgeving een warm thuisgevoel creëren: zo maken we van ons revalidatiecentrum een plek waar revalidanten en hun familieleden zich welkom voelen.

 

Deskundig & innovatief

We werken nauw samen met andere ziekenhuizen, nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek en investeren in nieuwe technologieën, zoals robotica, en vooruitstrevende behandelingen.

 

Gegarandeerd kwalitatief & veilig

Onze zorg is veilig en gebaseerd op ervaring en evidentie. Dat wil zeggen dat we handelen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en hoogste veiligheidsstandaarden. We behaalden dan ook  in 2016 opnieuw de NIAZ-Qmentum accreditatie.

 

Het revalidatiecentrum is erkend door het RIZIV en heeft verschillende revalidatie-overeenkomsten.

Erkenningsnummer RIZIV: 710 24388 000

 

Mededeling Covid-19:

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.