Wij verbouwen

Op campus VJ werd het startschot van een eerste ingrijpende verbouwing (apotheek) al gegeven in het najaar van 2018. Inmiddels zijn 2 nieuwe projecten opgestart: spoed (tot voorjaar 2021) en radiologie (tot zomer 2020) en is de uitbrieding van intensieve zorgen op C3 afgerond.

 

Deze en volgende verbouwingsprojecten, allemaal op campus VJ, zullen de komende 2 jaren dus flink wat hinder met zich meebrengen. We creëerden daarom deze plek. Zo vind je snel de belangrijkste informatie, achtergrond, te verwachten hinder enz.. naar aanleiding van deze verbouwingsprojecten.

Binnenkort zijn bovendien ook de functiemeting Gastro enterologie (vanaf februari 2020), Dialyse (voorjaar 2020)en Cathlab & functiemeting cardiologie (vanaf juni 2020) aan de beurt. 

 

Waarom nog verbouwen?

Voor elk van deze strategische uitbreidings- en verbouwprojecten is er een grondige studie rond kosten en baten gebeurd. Hierbij is rekening gehouden met de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis binnen 10 jaar. Bovendien is stilstaan geen optie. Als supra-regionaal ziekenhuis willen we meespelen op Championsleague-niveau en dat vereist permanente investeringen.  

 

Dat geldt zowel voor investeringen op topklinisch vlak als voor investeringen die het patiëntcomfort en veiligheid/kwaliteit van de zorg kunnen en zullen verbeteren.

 

Geen zin om te lezen?

Bekijk dan de filmpjes! Voor elke opgestarte werf presenteren we je een korte videofilm. Daarin legt de betrokken dienst uit wat er precies verandert. En vooral waarom.

 

Klik hieronder op de play-icoontjes om de filmpjes per project te bekijken.

 

werfzone 1 werfzone 2
werfzone 3 werfzone 4
werfzone 5 werfzone 6
werfzone 7 werfzone 8