Van harte welkom in ons ziekenhuis

operatie dr. Yilmaz - IMG_5848 Welkom op het luik professionals van onze website. Wij hopen dat wij je via deze website praktische en interessante informatie kunnen aanbieden.

 

Digitale communicatie zorgverleners

Zorgverleners kunnen via verschillende kanalen toegang krijgen tot het medisch dossier van hun patiënten, lees er meer over in de rubriek digitale communicatie zorgverleners

 

Oncologisch handboek

Je kunt hier de meest recente versie van het oncologisch handboek consulteren. Dit handboek is de leidraad voor de diagnose en behandeling van de verschillende kwaadaardige gezwellen. Het wordt toegepast in de ziekenhuizen die aangesloten zijn bij het zorgprogramma oncologie.

 

Pluridisciplinair geriatrisch handboek

Je kunt hier steeds terecht voor een up-to-date versie van het pluridisciplinair geriatrisch handboek. Dit handboek beschrijft alle facetten van het zorgcluster geriatrie zoals deze van toepassing zijn in het Jessa Ziekenhuis.

 

Symposia

Via deze pagina geven we je steeds een up-to-date overzicht van alle symposia die het Jessa Ziekenhuis organiseert. Van een aantal symposia kan je hier na afloop ervan de presentaties ook downloaden.

 

Artsenblad JessaLinea

Drie keer per jaar brengt het Jessa Ziekenhuis het medische informatieblad JessaLinea uit. Je kunt het blad online raadplegen en de vorige nummers steeds inkijken via het online archief.